Еди Редмейн – в неочаквана роля за Interview (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Еди Редмейн (Eddie Redmayne) засне доста ексцентрична фотосесия за февруарския брой на списание Interview.

Британецът, който е номиниран за награда "Оскар" в категорията Най-добър актьор за ролята си на Стивън Хокинг във филма The Theory of Everything (Теорията на всичко), е интервюиран за изданието от колежката си Дженифър Лоурънс.

За Interview 33-годишният Еди коментира образа си на космолога – най-известният пациент в света с амиотрофична латерална склероза, известна като болест на Лу Гериг.

"Когато бях избран за ролята, моят приятел Чарли Кокс, който също участва в лентата, ми каза: Ако получиш възможността да пресъздадеш Хокинг, трябва да вложиш всичко от себе си. Вцепених се."


"Имаш само няколко часа, в които да заснемеш сцената си. По-късно се прибираш вкъщи и чакаш шест месеца, за да разбереш какъв е финалният продукт. Не можеш да върнеш времето назад и да заложиш в образа си друга идея."


"Преследваш ролята, която желаеш, и звучиш уверено, защото никога не си мислиш, че ще се добереш до нея. Но един ден получаваш работата, за момент си в еуфория, а минути по-късно искаш да легнеш болен поне за една година."


Сподели.