Ед Шийрн възпя "лошите навици". Музикантът е неузнаваем в новото си видео "Bad Habits"!

Pinterest LinkedIn +

Музикантът Ед Шийрън (Ed Sheeran) издаде нов сингъл, озаглавен "Bad Habits". С него той официално се завръща на сцената след няколко години, в които беше извън светлината на прожекторите. Червенокосият британец си беше дал почивка след двугодишното си турне, наречено "Divide tour", и се беше отдал на радостта от бащинството след раждането на дъщеричката си.

"Bad Habits" е колкото неочаквана и шокираща, толкова и издържана в стила на Шийрън песен. Тя е написана и продуцирана съвместно с дългогодишните му сътрудници Джони Макдейд (Johnny McDaid), с когото е работил и по ‘Shape of You’, и FRED (No.6 Collaborations Project).

В придружаващото официално видео, режисирано от Дейв Мейърс (Dave Meyers) (Billie Eilish, Kendrick Lamar), виждаме Ед както никога преди - като негово вампирско алтер его. С известна доза черен хумор музикантът възпява лошите навици, докато се впуска в дива вечер навън със себеподобни, а на сутринта се преобразява и възвръща нормалния си вид.

"Чудесно е да се завърна с новия си сингъл. Исках видеото на "Bad Habits" да представи лошите навици по един фантастичен начин, затова се спрях на вампирите. Беше мега забавно да вляза в ролята, с изключение на височините (това не беше толкова забавно). Насладете се" - камва Шийрън.

"Bad Habits" е първото официално издание на Ед Шийрън след албума му "No.6 Collaborations Project" от 2019 г. В момента той записва новия си албум.

Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.