Дванайсетте финалистки от Playmate България '06 акцент в новия "Playboy"

Pinterest LinkedIn +

Дванайсетте финалистки от третия национален конкурс Playmate България са на корицата на юлския брой на "Playboy", който се очаква на пазара на 24 юни, събота.

Освен представяне на всяка от сексапилните претендентки за титлата, списанието предлага и възможност за читателите да гласуват за своята любимка.

Конкурсът ще бъде излъчен в ефира на Нова телевизия на 3 юли, понеделник, вечерта. Водещи на конкурса ще са Зуека и Рачков. Със специални участия на сцената ще се изявят двете бивши корици на "Playboy" Лилана и Никол, както и  балет “Дива”.

Сред другите хитове в юлския брой са фотосесията на българския модел Теа за сайта на американското издание на "Playboy", както и интервютата с продуцента Магърдич Халваджиян и холивудската звезда Киану Рийвс.


Фотография: Васил Къркеланов/Playboy

В аналитична статия за Формула 1 Иван Тенчев разкрива кои са най-евтините и най-ефективните, както и най-скъпоструващите пилоти в най-популярния автомобилен спорт в света.

Репортажът “Гооооооооол...ф” на Нели Карагьозова пък е посветен на предстоящия бум на тази елитна игра на българска почва.

В секцията “Бъдещи звезди” са представени три нови открития на българския "Playboy" – моделът Николета Младенова и студентките Юлия и Стаси.


Фотография: Васил Къркеланов/Playboy

Нови снимки на певиците Ан Джи  и Цветелина, както и солидна нова порция светски клюки, допълват съдържанието 52-и брой на "мъжката библия".

Като безплатно приложение към юлския "Playboy" излиза 16-страничен Summer guide за лятна мъжка мода и лайфстайл.

 

Сподели.