Двама нови участници във Vip Brother от 24 септември, Станка Златева влезe в Къщата

Pinterest LinkedIn +

На 24 септември ще се проведат първите елиминации във VIP Brother 2012. Орлин Павлов, Къци Вапцаров и Соня Колтуклиева ще се борят за оставане в Къщата, като зрителите ще гласуват с положителен вот "За", а не негативен, както в предишни издания на предаването.

За първа година Big Brother организира "Училище за звезди". Преди да влезе в Къщата, всеки участник е попълнил въпросник с неща, които не е успял да направи в живота си до момента, но би искал (wish list).

"И звездите имат нещо, което не са успели да научат, но биха искали или неща, които не са успели да направят поради липса на време или смелост. В този сезон решихме да изпълним по едно тяхно желание. Big Brother сбъдва мечти", споделя Радо Тушев, изпълнителен продуцент на формата.

Всяка седмица номинираните Съквартиранти ще получават мисия, която предварително са заявили, че биха искали да направят, след което на елиминациите в понеделник ще трябва да покажат какво са научили или какво са постигнали.

Какво е научила Соня Колтуклиева от Светлин Димитров, победител от VIP Dance, с кой ще се бори Къци Вапцаров, заради когото в Къщата влезе сребърната медалистка от Олимпийските игри в Пекин и Лондон – Станка Златева, и как Орлин Павлов скочи с парашут, зрителите ще могат да видят на 24 септември от 20:00 часа във VIP Brother Live по Нова.

 

Сподели.