Vip Brother 2012: Люси Дяковска и Иван Ласкин влязоха в Къщата

Pinterest LinkedIn +

Вокалистката на мултиплатинената немска гърл банда No Angels - Людмила Дяковска - член на журито на втория сезон на Music Idol и на последния десети сезон на немското шоу Popstars, чрез което започна музикалната й кариера, влезе във Vip Brother 2012. Освен световноизвестната българска изпълнителка, към звездната компания в Къщата се присъедини актьорът Иван Ласкин.

Междувременно своето участие в реалити шоуто прекрати Соня Колтуклиева. Журналистката напусна студиото в Нови Хан на 24 септември, след като не получи достатъчна подкрепа от зрителите за сметка на другите двама номинирани за изгонване - Орлин Павлов и Къци Вапцаров.

Първи успя да се спаси изпълнителят и победител в танцувалния формат Vip Dance, a веднага след него телевизионната аудитория спаси и популярния шоумен.

И докато влизането на Люси Дяковска в Къщата не предизвиква толкова коментари, то за появата на Иван Ласкин определено има какво да се каже не само защото Александра Сърчаджиева в момента е "женена" повече за работата си като кo-водеща на Vip Brother 2012, отколкото за него.

Тази пролет Иван Ласкин се заяде с Никол Станкулова при участието им в шоуто "Черешката на тортата", а че последната не е забравила вербалната им престрелка - стана видно от изражението й при влизането на актьора в Къщата.

Сподели.