Двама напускат Big Brother. Зрители избират техен заместник

Pinterest LinkedIn +


39-годишната блондинка Елена Ромеле от София e новият съквартирант в къщата на Big Brother, стана ясно в директно предаване, излъчено по Нова Телевизия. В пряк двубой за зрителския вот тя успя да надделее над другия кандидат-участник - 31-годишната Галина от Бургас.

Минути преди да влезе в къщата, за фаворит в шоуто новата съквартирантка посочи Бат Сали (Стефан Кемалов, 28).

Повод за избора на нов участник беше едновременното напускане на двама от 15-те първоначални избраници - Радослав Стоянов (21) от Петрич и Силва Братанова (20) от София. И двамата напуснаха къщата на Big Brother по собствено желание.

През дните, прекарани в къщата, Радо не спря да говори на камерите в къщата, обръщайки се чрез тях към негова приятелка, която нежно наричаше Тиквичката. Младежът, които публично обяви, че би правил любов дори с Азис, цяла седмица игра на "иди ми-дойди ми" в желанията си дали да напусне къщата или да остане. Часове преди да се раздели окончателно със съквартирантите си, в момент на откровение, Радо призна пред тях, че всъщност "Тиквичката" не съществува.

След като напусна къщата така както беше влязъл - по прашки, в студиото на Big Brother Радослав потвърди, че обръщенията към въображаемата му приятелка са били негов ход "в името на шоуто". На директен въпрос на водещия Ники Кънчев Радо недвусмислено заяви, че е девствен.

Другият напуснал съквартирант - Силва, също понесе трудно дните в къщата на Big Brother, като видимо изглеждаше разстроена и неадекватна по време на престоя си там. За нейно щастие, след като напусна къщата, настроението й видимо се подобри.

Междувременно стана ясно, че интригата между други трима съквартиранти - Елена Георгиева (23), Мариян Захариев (28) и Мирослав Атанасов (25), се запазва.

Повече подробности в официалния сайт: Big Brother 2

 Радослав напусна шоуто в същото облекло, както в деня на влизането в къщата на Big Brother.
Снимка:
Snimka.bg

Сподели.