"Двама мъже и половина" останаха наполовина

Pinterest LinkedIn +

Филмовата звезда Чарли Шийн (Charlie Sheen) постъпи в рехабилитационна клиника.

Новината бе потвърдена от говорителя на актьора, който обаче не пожела да уточни с каква точно зависимост ще се бори клиeнтът му.

"Чарли Шийн влезе в клиника, поради превантивни мерки. За известно време ще се оттегли от сериала 'Двама мъже и половина'. Той моли да не му бъде нарушавано личното спокойствие", се казва в официалното изявление към медиите.

От телевизия CBS съобщиха, че снимките на комедийната поредица "Двама мъже и половина" ще бъдат преустановени за известен период от време, поради отсъствието на Шийн.Актьорът влиза в болничното заведение едва два дни, след като бе посетен от представители на Агенцията за защита на децата.

Припомняме, че навръх Коледа Чарли Шийн бе арестуван и обвинен в насилие срещу съпругата си Брук Мюлер след скандал между двамата по време на почивка в курорта Аспен, Колорадо.

Ако бъде осъден, филмовата звезда може да получи присъда в размер на 3 години задържане от свобода, както и 2-годишен изпитателен срок.

Чарли Шийн е баща на 5 деца - близнаци от настоящата му съпруга Брук Мюлер, 2 момичета от актрисата Дениз Ричардс и 23-годишна дъщеря от предишна връзка.

Сподели.