Дуло спечелиха домашен любимец от поредното изпитание за награда в Survivor BG

Pinterest LinkedIn +

Вчера на карибския остров, подслонил участниците в първия български Survivor, се проведе поредното изпитание за награда. С новия член в отбора си, племето Дуло успя да отмъкне победата от иначе по силния си конкурент - Вокил - и получи за награда истинска, жива игуана.

На първо време в Дуло предпочетоха да "опитомят" животното, вместо да го сготвят.

След като в редиците на Дуло ден преди състезанието премина Андрей - може би най-ценния член за племето Вокил - съотношението на силите в двата отбора вече е 6 към 7.

Дали тази разлика ще се увеличи, или силите ще се изравнят, зависи от следващото състезания на неприкосновеност, което ще се проведе утре (петък). В случай, че Дуло за четвърти път загубят това състезание, те ще трябва да се лишат от още един член на отбора си, оставайки 5, но този член със сигурност няма да е Андрей.

Преминавайки от Вокил в Дуло, 27-годишният пилот на хеликоптер получи амулет за неприкосновеност, по силата на който може гласува на племенен съвет, но никой няма право да гласува срещу него.

Как и защо Андрей стана член на племето Дуло и как му донесе победата в изпитанието за награда, можете да видите в епизоди 15 и 16, в официалния сайт на шоуто.

Сподели.