Трета поред жена напусна Survivor BG

Pinterest LinkedIn +

Бившата охранителка Дияна Агонцева стана третия поред участник, приключил участието си в ТВ шоуто "Сървайвър". Диана беше отлъчена от племето Дуло с четири гласа в неин ущърб.

"От тук нататък ще направя много за семейството си... сега разбрах, че най-важно за мен е да гледам и да възпитавам добре децата си и да съм гръб на мъжа ми", каза при напускането си Дияна.

Жилавата джудистка настрои срещу себе си съотборниците си с властния си нрав, критиките си срещу мъжете и отказа си да участва в последното състезание за неприкосновеност, което се проведе миналия петък (6.10). Аргументът за решението и бе, че не умее да гребе. За нейно щастие пътят до България е по въздух, а не по море.

Въпреки че племето им е във вида, в който започна борбата за оцеляване преди 20 дни, нервите във Вокил също вече са изпънати. При това проблемите на това племе са доста сходни на тези в Дуло - отношенията мъже - жени. Най-мъдрият член на отбора, 53-годишният чичо Вальо коментира, че от хрисими и кротки, жените са се превърнали в "истински оси", а филантропът Ахмед - че в племето вече мислят кого да изгонят.

Епизод 14 на Survivor BG, в който Дияна напусна острова, а сплотеността на Вокил се пропука, може да бъде гледан отново в официалния сайт на шоуто.

Сподели.