Моделът Александър прекрати участието си в Survivor BG

Pinterest LinkedIn +

28-годишният софиянец, модел и враг на поп фолка Александър Димитров стана четвъртият изгонен участник от риалити шоу Survivor BG. По този начин отборът на племето Дуло остана с петима души, срещу 7 за това на Вокил.

Без да са губили нито едно състезание за неприкосновеност до момента, на Вокил не се е налагало нито веднъж да гонят свой съотборник. Въпреки това те се разделиха с един от най-ценните играчи в своите редици - Андрей, който премина в племето на Дуло за изравняване на силите. Нещо повече, той успя да се наложи като лидер сред новите си съотборници и притежава амулет за неприкосновеност, по силата на който съотборниците му нямат право да гласуват против него при елиминации.

Следващото състезание за неприкосновеност ще се проведе този петък, 20 октомври. След него общият брой на участниците ще остане 11 и за всички тях ще започне последната седмица, в която са разделени на два отбора. Според правилата на играта, в мига, в който на острова останат общо 10 оцеляващи, племената ще бъдат разтурени и всеки от тях ще започне да играе индивидуално.

Епизод 19 от вчера, 16 октомври, както и всички предшестващи го, могат да бъдат гледани в официалния сайт на Survivor BG.

Сподели.