Дуейн Джонсън влиза в кожата на първия супергерой – Doc Savage

Pinterest LinkedIn +

Дуейн Джонсън би трябвало да е истински супергерой, като се има предвид с колко професионални ангажименти трябва да се справя наведнъж. А сега той официално се превърна в такъв – с ролята си на Doc Savage (Док Савидж).

"Вече е официално. Всички фенове на комиксите знаят, че първият супергерой, предшестващ Superman, е самият Doc Savage – Бронзовия мъж", обяви Скалата в Instagram.

Още през 2013 г. усилено се заговори за подобен проект, но едва сега режисьорът на лентата Шейн Блек откри своята звезда. През май 44-годишният актьор започна снимките на осмия филм от поредицата Fast and Furious (Бързи и яростни), а пък скоро по големите екрани ще можем да го гледаме в Baywatch (Спасители на плажа) и Moana (Моана).

"Док е подготвян физически и психически от своя баща и от екип учени още от раждането си, за да се превърне в идеалния човек, притежаващ гениален интелект. Изострените му сетива имат неограничени възможности. Може да идентифицира парфюм на жена от километър разстояние. Той буквално е майстор на всичко."


Снимка, публикувана от therock (@therock) на

Сподели.