"Дубиоза Колектив" отново в София през ноември

Pinterest LinkedIn +

Балканците от "Дубиоза Колектив" ("Dubioza kolektiv") се завръщат за втори голям концерт у нас след двугодишна пауза. Предстоящият лайв ще се състои на 29 ноември 2019 г., петък, в столичната зала "Арена Армеец", а билетите са вече в продажба в мрежата на Eventim.bg. През 2017 г. след серия участия в София и по Черноморието групата от Босна и Херцеговина направи първото си голямо шоу в същата зала, събирайки над 9000 души.

"Дубиоза Колектив"  е сред най-популярните в света съвременни балкански банди, отдавна надскочили регионалния пазар. През последните няколко години групата направи редица турнета в Европа – изключително добре посетени концерти във Великобритания, Франция, Германия, Испания, Скандинавските държави, но също и в САЩ, Австралия и Индия, а наскоро се завърнаха и от Южна Америка.

На европейската сцена е отдавна приета по големите фестивали и арени, като все по-често e сред големите имена в програмите им. В България музикантите от "Дубиоза" са известни с динамичните си изяви на живо, с перфектната комуникация с публиката, както и с множество добре познати парчета, част от които "Kokuz", "Balkan Funk", "Kažu", "Free.mp3 (The Pirate Bay Song)", "Firma Ilegal", "U.S.A.", "No Escape (from Balkan)", "Hay Libertad", "Vlast i policija" и десетки други. Самите те определят стила си като "политически некоректна смесица от ска, пънк, реге, с добавка от балкански ритми".

За предстоящия концерт на 29 ноември от самото начало са пуснати билети за терен и за секторите със седящи места, като цената варира от 30 до 45 лв. в зависимост от предпочитанията.

Броят на билетите е ограничен, организаторите прогнозират пълното им разпродаване, поради което се препоръчва възможно най-ранното закупуване! Вратите на "Арена Армеец" ще отворят в 18:30 часа, а концертната част стартира в 19:30 ч. със сет на специални гости, които ще бъдат обявени допълнително.
Сподели.

Относно автора

Филолог. Работи в Автора почти от създаването му. Може да се каже, че е сред най-ревностните читатели на сайта, тъй като в качеството си на автор и редактор през годините е изчела 99% от съдържанието му. Вярва, че думите притежават голяма сила и че винаги трябва да се отнасяме с уважение и внимание към словото. Освен това е убедена, че когато нещо се прави с хъс и с любов, какъвто е случаят с Avtora.com, няма начин то да не се получи добре.