“Другата” Ирина Флорин e на музикалния пазар

Pinterest LinkedIn +

На специална промоция в FX Cinema, Ирина Флорин представи новият си албум озаглавен "ДРУГА". Компактдискът съдържа 14 нови песни и 3 бонус трака, както и видеоклипа към пилотния сингъл - “Друга”. Издател е M3 Communications Group, Inc.


“Проектът IF е един от най-сериозните в българската музика през изминалата година в България” – каза Максим Бехар, управител на M3 Communications Group, Inc., – Не само защото Ирина Флорин се появи с нов имидж и стил, а главно заради новото качество на музика и звучене, което представя албумът “Друга”, допълни Бехар.

“Най-вярната оценка за “Друга” ще дадат единствено и само слушателите, но отсега знам, че вече съм вдигнала летвата – поне пред себе си – достатъчно високо, и съм сигурна, че 2004 ще бъде още по-успешна”, каза Ирина Флорин.

Видеоклипът “Друга” е заснет на 16 мм кинолента в Киноцентър “Бояна”.
Режисьорът Стоян Радев, създател на клиповете “Цвят лилав” и “Пътуване” на Ирина Флорин, заложи на изчистена, но силно въздействаща визия.

След официалния си старт на 1 декември по над 100 радиостанции, песента "Друга" отбеляза най-бързия скок в българската музикална класация "Българският топ 100" и вече е на 8-о място.

100 младежи участват в масови сцени, рисуващи човешките взаимоотношения любов, мъка, раздяла, щастие и радост. В част от кадрите младежите и IF се впускат в масов бой с възглавници, а в други Ирина полива актьорите с обилна водна струя.

Комуникацията между IF и актьорите се осъществява посредством новия модел мобилен телефон Sony Ericsson Z600.

“Друга” представя новите стил и визия на Ирина Флорин. С този албум Ирина Флорин се превръща в IF, едно познато и в същото време съвсем ново лице в музикалния ни шоубизнес. IF олицетворява силната, модерната жена, способна да се справи с всяко предизвикателство в живота. Категоричността на излъчването на новата Ирина Флорин се допълва от ефектните облекла на KOOKAI. Нежни и ефирни, в същото време те носят и силно чувство на самоувереност.

За реализирането на албума "Друга" Ирина Флорин работи с творци като Графа, Момчил, Димо от ПИФ, Свилен и Жоро от група “Остава”, Катрин, формациите EDIT и РЕТРО, Ваня Щерева. Песните са записани в най-професионалните студиа с най-добрите музиканти и подготовката им отне около година и половина.

За първи път в България албумът "Друга" съдържа ефектна мултимедия, използваща всички възможности на Flash, филм за “новата” Ирина Флорин, 12 GSM мелодии, богата снимкова галерия и картички с визия IF.

Компактдискът е с изчистена перлена черно-бяла визия на обложката, която носи усещане за изискано бижу.

Песента "Друга" е написана специално за Ирина Флорин от Жоро от група “Остава” и Любо от група “ТЕ”.

До момента Ирина Флорин има четири албума – “Стъклен свят”, “Цвят лилав”, “Мога”, “В трето лице”, и два сингъла – “Пътуване” и “Цвят лилав”, които са най-успешните сингли в българската поп музика. От последния албум "В трето лице" са реализирани 6 сингъла, придружени от видеоклипове, които оглавиха челните места на всички радио- и телевизионни класации. Албумът е обявен за най-добрия поп продукт на 2001 г., а Ирина Флорин – за изпълнител на годината.


Инфо: M3 Communications Group
Сподели.