Driver: San Francisco излиза през септември

Pinterest LinkedIn +

Продължението на рейсинг екшъна Driv3r на Ubisoft Reflections, Driver: San Francisco, ще излезе през септември тази година за Mac OS X, Microsoft Windows, PlayStation 3, Xbox 360 и в OnLive, а в бъдеще – и за Wii, обявиха от Ubisoft, разкривайки точния график на издаване на много от предстоящите си заглавия, планирани за фискалната 2011 г. (която приключва през март 2012 г.)

Действието в Driver: San Francisco започва няколко месеца след събитията от Driv3r, а в центъра му е Танър, който е оцелял при престрелката в Истанбул, но катастрофира челно с Джерихо и е откаран в болницата в състояние на кома. Сънищата, които му се явяват, докато е в кома, са мизансцен на случващото се играта, а нововъведението, направено от Ubisoft Reflections и наречено Shift, ще позволи на играчите, изпълняващи неговите мисии, да се сменят превозните средства.

Тази функция няма да е задължителна за изиграването на Driver: SF и ще изисква "презареждане", като за целта играчите ще трябва да изпълняват екстремни каскади – дрифтинги, скокове и шофиране при тежък трафик. От Ubisoft обещават над 120 лицензирани превозни средства и над 300 км пътна мрежа, ситуирана в Сан Франциско, чиято виртуална реплика ще включва много от емблематичните за града места и особености.

Сподели.