Dream Theater издават A Dramatic Turn of Events на 13 септември

Pinterest LinkedIn +

Новината, че Mike Mangini ще се присъедини към Dream Theater, замествайки напусналия барабанист Mike Portnoy, вдигна толкова шум, че Mangini се превърна във втората по популярност тема в социалната мрежа Twitter след кралската сватба във Великобритания. Сега групата разкрива повече информация за предстоящия си албум.

Новият проект е озаглавен A Dramatic Turn of Events и ще излезе под шапката на лейбъла Roadrunner Records на 13 септември, като ще бъде подкрепен от световно турне.

"Страшно много се вълнувам от крайния резултат и нямам търпение да го споделя с всички", коментира китаристът John Petrucci, който е продуцент на A Dramatic Turn of Events.

"Отдадохме се напълно - със сърцата и умовете си, на този албум", казва от своя страна кийбордистът Jordan Rudess. "Заровихме се по-дълбоко в самите себе си, за да създадем най-добрата музика, която можем"

Вокалистът James LaBrie допълва: "Погледнати в обширния контекст на кариерата на Dream Theater, последните седем месеца бяха едно невероятно позитивно, изпълващо и пълноценно преживяване. Новите песни са по-смели и изпълнени с енергия от всякога. Нямам търпение всеки един от нашите фенове да потопи сетивата си в тази комбинация от звуци"

Траклист A Dramatic Turn of Events:
 
1. On the Backs of Angels
2. Build Me Up, Break Me Down
3. Lost Not Forgotten
4. This is the Life
5. The Shaman’s Trance
6. Outcry
7. Far From Heaven
8. Breaking All Illusions
9. Beneath The Surface

Албумът A Dramatic Turn of Events на Dream Theater ще бъде на българския пазар от Орфей Мюзик.

Сподели.