Драмата The Impossible с Юън Макгрегър и Наоми Уотс излиза през декември

Pinterest LinkedIn +

Първият опит на режисьора Хуан Антонио Байона в англоговорящото кино – The Impossible, ще дебютира на голям екран на 21 декември 2012 г.

Lionsgate ще пуснат филма срещу This is 40 на Джъд Апатоу, новия трилър на отличената с Оскар Катрин Бигалоу (The Hurt Locker) – Zero Dark Thirty, както и с предстоящия екшън с Том Круз (Tom Cruise) – Jack Reacher.

В главните роли в The Impossible ще видим Юън Макгрегър (Ewan McGregor) и Наоми Уотс (Naomi Watts), които ще са родителите в семейство, преживяло опустошителните цунами в Тайланд през 2004 г.

Продуцентите на филма обещават реалистична драма, базирана на истинска история, а картините на бедствието, изобразени на екран, ще са повече от шокиращи.

The Impossible ще е може би единственият филм на Наоми Уотс за 2012 г., като междувременно в момента тя снима биографичния филм за принцеса Даяна – Diana, който се очаква в началото на 2013 г.

На Юън Макгрегър пък му предстои участие във фентъзи продукцията на Legendary Pictures – Jack the Giant Killer ("Джак, убиецът на великани"), който се очаква по екраните в края на март, 2013 г.

Сподели.