„Доза щастие“ задмина „Отмъстителите“ по гледаемост в Европа

Pinterest LinkedIn +

„Доза щастие“ задмина по гледаемост хитови филми като „Отмъстителите: Война без край“, „Заразяване“, „The Angry Birds Филмът „2. Това показа класация на HBO, където седмица след премиерата си лентата е на първо място сред най-популярните заглавия.

Това се отнася не само за България, но и за всички останали държави от Европа, където „Доза щастие“ се излъчва. Това са Словения, Хърватия, Сърбия, Северна Македония, Черна гора и Босна и Херцеговина.

Зрителите са предпочели режисьорския дебют на Яна Титова дори пред касовите сериали „Милиарди“ и „Велика“.

„В началото бях потресена от поканата да играя майка си във филма и отказах ролята, но Яна бе убеди и не съжалявам“, разказва Валентина Каролева, която играе майка си Весела Тотева.

Журналистката почива месеци преди премиерата на „Доза щастие“, но въпреки това успява да го изгледа и била много впечатлена.

Сподели.

Относно автора

Автор и филолог с близо 15-годишен опит като репортер и редактор във вестник, а по-късно - главен редактор в интернет издание. Иначе пише от малка. Пише стихове, пише за мечтите си и за всичко, което я вдъхновява. Обича да пътува. Обожава да пътува. Не си представя живота без пътуване. И вдъхновение.