"Domino’s" дарява по 3 лева на УМБАЛ "Александровска" при всяка поръчана пица "Герой"

Pinterest LinkedIn +

Пицарии "Domino’s" даряват по 3 лева на УМБАЛ "Александровска" за всяка поръчана пица "Герой". Инициативата "Пица с кауза" стартира на 26 март и ще продължи до 30 април 2020 година. Тя цели да подпомогне дейността на лечебното заведение в условията на извънредна ситуация, в която се намираме всички в момента. 

Собственикът и управител на "Domino’s България" Никола Николов коментира: "В моменти като този е важно да бъдем единни и като обществено отговорна компания да дадем своя принос. Избрахме да подкрепим лекарите, които се борят за здравето на всички нас и ежедневно се сблъскват с тежките условия на извънредното положение. Планираме дарителската кампания да продължи до края на месец април, но имаме готовност да я удължим. Вярвам, че заедно ще успеем да се справим с проблема".

От "Domino‘s" гарантират спазването на строги хигиенни мерки, наложени с цел ограничаване на разпространението на коронавирус. Приготвянето и доставката се извършват с всички необходими правила за безопасност на храните – дезинфекция на работните повърхности, термична обработка на пиците на висока температура, дезинфекция на ръце и работа с предпазни средства. От миналата седмица е активна и опцията за "Безконтактна доставка", налична при поръчка и от сайта, и през мобилното приложение след онлайн плащане.

Пица "Герой" е най-новото попълнение в менюто на "Domino’s" и е третата "Пица с кауза" на компанията. В предходни кампании веригата подкрепи фондацията "Заслушай се", а в рамките на инициативата бяха събрани над 60 000 лева. През 2019 година "Domino’s" подпомогна "SOS Детски селища" в грижата за деца и младежи и само за няколко месеца събраната сума достигна близо 30 000 лева.

Сподели.

Относно автора

За Катя Димитрова журналистиката е не просто професия, а начин на съществуване. Интересите й са свързани с международната политика, лайфстайла, здравето, науката и технологиите, а хобитата – с литературата, театъра и хубавата музика.