Доживяхме! Анджелина Джоли и Джони Деп най-сетне заедно на екран!

Pinterest LinkedIn +

След като първоначално най-новият проект на киностудиото Spyglass - The Tourist се очертаваше просто като поредния филм от дузината в света на киното, сега лентата има шанс да се превърне в истинско събитие.

Причината - за първи път ще видим на екран рамо до рамо две от най-големите звезди на Холивуд - Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Джони Деп (Johnny Depp).

Любопитното е, че първоначално за главните роли бяха предвидени Чарлийз Терон и Сам Уортингтън, но поредица творчески различия доведоха до оттеглянето им от проекта.

Все още обаче няма яснота кой ще е режисьор, тъй като и вариантът с индиеца Бхарат Налури пропадна, както можете да се досетите, също по творчески различия. Така най-спряганото в момента име е това на Алфонсо Куарон, познат от работата си над Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Колкото до самия филм, той е римейк на френския трилър Anthony Zimmer, в който блестеше звездата на Софи Марсо (Sophie Marceau). Сюжетът разказва за американец (Деп), който е използван от агент на Интерпол (Джоли) като примамка за известен престъпник.

Както можем и да очакваме обаче, любовта се появява най-неочаквано, а и ние сме склонни да се съгласим, че в цената на билета трябва да влезе поне една страстна сцена между две толкова големи имена в света на киното като Анджелина и Джони Деп...
 

Сподели.