Дойде ли краят на приказката за Брад и Анджелина?!

Pinterest LinkedIn +

Разделя ли се най-популярната и сексапилна двойка в света на шоубизнеса?!

Темата за Анджелина Джоли (Angelina Jolie) и Брад Пит (Brad Pitt) занимава почти всички световни медии в последните няколко дни.

"Храна " за пресата даде отсъствието на двамата от церемонията за "Златните глобуси", което бе още по-учудващо с оглед на факта, че новият филм на Пит - Inglourious Basterds бе и номиниран за отличието. Oще по-странно бе, че в петък звездата участва в благотворителната кампания за Хаити с... бившата си половинка Дженифър Анистън (Jennifer Aniston).

И въпреки, че с Анджелина не са официално женени, според слуховете започва един от най-жестоките процеси за раздяла на семейното имущество в историята на Холивуд. Общото имотно състояние се оценява на 322 милиона долара, като още преди да заживеят заедно, Джоли и Пит се разбраха да запазят всеки за себе си приходите от филмите, в които участват. 

Двамата имат и шест деца - осиновените Мадокс, Пакс и Захара и биологичните Шайло Новел и близнаците Нокс и Вивиан, с които също никой от двамата не желае да се разделя. Иначе връзката на Брад и Анджи започна през 2004 година след съвместното им участие в "Мистър и Мисис Смит". По всичко обаче изглежда, че краят е твърде близо...

Брад и Анджелина в провокативна сесия за W Magazine >>

Сподели.