До часове е ясно ще има ли концерт на Depeche Mode в София

Pinterest LinkedIn +

В ранния следобед на 14 май ще стане ясно дали ще се състои концертът на култовата група Depeche Mode, разкри съсобственикът на София Мюзик Ентерпрайсис - Иван Несторов - Амебата.

"Все още чакаме официална информация дали концертът ще се проведе или не", каза за Avtora.com Иван Несторов.

Както е известно, събитието е насрочено за 18 май на столичния стадион "Васил Левски" и е част от актуалното световно турне на Depeche Mode - "Tour of Universe".

Междувременно, в официалната страница на Depeche Mode бе обявено, че се отменя и концертът на групата в Истанбул, предвиден за 14 май. Това става два дни, след като бандата канселира и изявата си в гръцката столица Атина.


Снимка: Avtora.com

Добрата новина е, че все още в програмата фигурира заложеното шоу на 16 май в румънската столица Букурещ. Продължава обаче да няма яснота за състоянието на Дейв Геън, който влезе по спешност в болница часове преди началото на концерта в Турция.

Официалната версия е, че вокалистът е получил остра криза от вирусен гастроентерит. Според непотвърдена информация състоянието на Геън все още не е стабилно и лекарите са му препоръчали задължителна почивка.

Сподели.