Пуснаха билетите за Park Live Fest в София

Pinterest LinkedIn +

Билетите за тридневния фестивал Park Live Fest в София, са вече пуснати в продажба. Сред звездите, които ще вземат участие във форума между 18 и 20 юни на Колодрума в Борисовата градина, са The Future Sound of London, Tricky, Roots Manuva, Gilles Peterson и много други.

Междувременно станаха ясни имената и на другите официално потвърдени музиканти, които ще се включат в първото издание на Park Live Fest. Легендарният независим лейбъл за експериментална музика Warp Records, ще бъде представен за първи път у нас с двама от най-известните си артисти - Plaid и Luke Vibert. Специално за фестивала в България ще пристигне и култовият DJ Lord, член на легендарните хип-хоп титани Public Enemy.

Plaid ще изнесат уникален аудио-визуален лайв, който ще представи новия им албум, планиран да излезе през август 2009 г. Съставът на Plaid включва Andy Turner и Ed Handley, бивши членове на Black Dog - едни от пионерите на английския електронен авангард. Двамата музиканти са работили с имена като Bjork, Nicolette, Goldfrapp, Red Snapper и Unkle.


Plaid

Luke Vibert е британски продуцент, легендарен с работата си в целия диапазон на ексцентричния електронен звук, представящ се с различни псевдоними, като най-популярните са Plug и Wagon Christ. Luke Vibert, заедно със своите съмишленици Squarepusher и Aphex Twin постоянно експериментират, използвайки елементи от хип-хоп и дръм енд бейс, и създавайки нови стилове електроника.

През 1999 г. DJ Lord е поканен да замени легендарния Terminator X зад грамофоните на Public Enemy, по време на световното им турне и оттогава е неизменна част от групата. Освен хип-хоп специалист Lord е известен и с дръм енд бейс пристрастията си, като сетовете му преплитат хип-хоп, дръм енд бейс, дъбстеп.


Luke Vibert

Предстои да бъде обявен и последният трети хедлайнер на Park Live Fest, както и окончателната програма от чуждестранни гости на музикалния фестивал.

До момента със сигурност участие в Park Live Fest ще вземат лондонският рапър Roots Manuva, емблематичният водещ на ВВС1 Джайлс Питърсън (Gilles Peterson), дуото 4hero, както и един от основателите на трип-хоп музиката - Tricky и британското електронно дуо The Future Sound of London.


DJ Lord

Сред останалите имена, които ще се включат в Park Live Fest, са шведите от Little Dragon, Crazy P, парижкото дуо Nôze и др.

Тридневният билет за Park Live Fest е на цена 65 лв., еднодневният - 35лв, а пропускът, включващ всички събития на фестивала и всички афтър партита в Yalta club е 95 лв.

Билети за Park Live Fest в мрежата на Ticketstream Bulgaria

Сподели.