Днешният концерт на Дзукеро отпада

Pinterest LinkedIn +

Концертът на Дзукеро, който трябваше да се състои днес, се отлага за 29 април 2024 г. Мястото отново ще бъде зала 1 на НДК.

Организаторите обявиха, че поради медицински причини, наложили забрана за полети от лекарския екип на певеца, той няма да кацне в София, както беше предвидено. Форсмажорните обстоятелства налагат преструктуриране на цяла секция от голямото му световно турне. Eто и официална информация от екипа на Дзукеро:

Информираме ви, че поради независещи от никого причини концертът от "World Wild Tour 2023", планиран в София (България) за 23 юни 2023 г., се отлага за 29 април 2024 г. Дзукеро и екипът му съжаляват, че трябва да отложат срещата с българската публика, която винаги е проявявала голям интерес и подкрепа към музиката му. Дзукеро няма да може да излезе на сцената на 23 юни 2023 г., но ще очаква с нетърпение новата дата за среща с българските фенове - 29 април 2024 г.

Закупените билети ще важат за новата дата без да е необходима презаверка. Всички, които искат да върнат билетите си, ще могат да го направят от 03. 07. до 29. 09. 2023 г. включително. Връщането ще се извършва на мястото, откъдето са закупени билетите физически; за онлайн билети и поръчки от платформата на НДК пишете на [email protected].

"Благодарим ви за разбирането и вярваме, че споделяте нашето мнение, че здравето на артиста е най-важно" - подчертават организаторите.
Сподели.