DMX отново арестуван

Pinterest LinkedIn +

Рaпърът DMX за пореден път бе принуден да се обяснява с полицията. Този път той бе задържан от нюйоркската полиция за превишаване на скоростта: на участък от пътя, където е разрешена максимална скорост от 65 мили в час (103 kм.ч.), Earl Simmons (истинското име на рапъра) се е движил със 104 мили в час (167,3 kм.ч.), съобщава www.billboard.com.

Спирайки музиканта, полицаите са открили, че DMX изобщо няма право да седи зад волана, защото шофьорската му книжка е била отнета при инцидент, през юни. Тогава, DMX бе заплашвал охраната на паркинга на нюйоркското летище Kennedy, представяки са за федерален агент. По-късно, той призна, че е бил под въздействието на валиум.

Тази седмица, DMX бе обявен за виновен при разглеждането на случая в съда. Условната му присъда изключва възможността за подобни провинения за срок от една година.

Симънс е пуснат под гаранция от 350 долара. На 18 януари той ще трябва отново да застане пред съда. Адвокатът му Murray Richman, засега не коментира шансовете за успех на подопечния му при разглеждането на делото.
Сподели.