Джудас Прийст и Слейър сред официално потвърдените за Озфест

Pinterest LinkedIn +

На 20 февруари - петък, на прес-конференция в Холивуд бяха официално оповестени групите, които ще свирят тази година на деветия пореден Озфест. Ози Озбърн няма да пропусне да е хедлайнер на шоуто в обикалящия фестивал, въпреки ортопедичната яка, която се налага до носи.


От предполагаемите участници на основната сцена отпадат само тройните носители на Бритс – The Darkness, а Judas Priest, Slayer, Dimmu Borgir, Superjoint Ritual и Black Label Society вече са 100 % сигурни.

Роб Халфорд - вокалът на Джудас Прийст, обяснява, че си заслужава групата да се събере отново за събитие от такъв ранг. Джудас Прийст и Слейър работят върху материал за нови студийни албуми, които се очакват да излязат до началото на Озфест-а.

Slipknot и Hatebreed са ко-хедлайнери на втората сцена, където ще свирят и Lamb of God, Lacuna Coil, Every Time I Die, Ateryu, Bleeding Through иUnearth

Първото шоу от общо 26, е в Кънектикът на 10 юли, а последното - на 4 септември във Флорида. Цените на билетите за такова шоу варират между 10 и 65 долара.

Сподели.