Джош Хом изрита фотографка по време на концерт на "Queens of the Stone Age" (видео)

Pinterest LinkedIn +

Вокалистът на "Queens of the Stone Age" Джош Хом изрита фотографка в лицето по време на концерт на групата.

"Очевидно беше нарочно. Джош се приближаваше и аз бях много развълнувана, никога преди не бях снимала "Queens of the Stone Age" и наистина очаквах този момент с нетърпение. Видях го, че се приближава, и го снимах. След това усетих, че кракът му се блъсна във фотоапарата ми, а фотоапаратът ми се блъсна в лицето ми наистина много силно. Той ме гледаше. След това си дръпна крака и рязко и със замах ме изрита в лицето" − разказва Челси Лорън, която е снимала за популярната платформа за професионални снимки Shutterstock.

"Той продължи да пее, а аз бях толкова стресната, че за момент спрях да го гледам и се свлякох на земята, държейки лицето си, защото много ме болеше. Реших, че ако си премълча, той ще продължи да рита хората по лицата безнаказано, защото е музикант. Това не е редно" − казва още Челси, цитирана от metalheadzone.com.

След инцидента Джош Хоми разпространи видео, с което се извинява на момичето (вижте по-долу). В него той казва: "Просто искам да се извиня на Челси Лорън. Нямам никакво извинение или причина, с която да оправдая това, което направих. Бях пълен з**ник и наистина съжалявам и се надявам, че си добре. Правил съм много грешки в живота си и случката от вчера определено е една от тях".


Сподели.