Къртни Лав оплю Джош Хоми и Queens of the Stone Age

Pinterest LinkedIn +

Пиперливата Къртни Лав (Courtney Love) е типичен пример, илюстриращ поговорката "шило в торба не стои".

След като изненадващо се помири с Дейв Грол (Dave Grohl) на церемонията, на която Nirvana влязоха в Рокендрол залата на славата, вдовицата на Кърт Кобейн (Kurt Cobain) си намери нова мишена - Джош Хоми (Josh Homme) от Queens of the Stone Age.

Изглежда опитите на Къртни Лав да започне да прави отново музика с класическия състав на Hole са ударили на камък и сега рокаджийката реши да си го изкара на друг музикант.

"Сядаш и започваш да пишеш песни, както Queens of the Stone Age се бъхтят за един месец в студио. Но просто не им се получава. Не че Queens of the Stone Age са смотани, но хората очакват от мен много повече.

Джош Хоми може да изсвири четири ноти на своя бас и хората смятат, че това е върхът. При мен летвата е вдигната по-високо. Всяко ш*бано нещо, което правя, трябва да е адски добро. Затова и започнахме с Пати Шемел, Ерик Ерландсон и Мелиса ауде дер Мар да работим бавно, за да може да изкараме нещо убийствено", заяви Къртни Лав, която очевидно не е наясно, че Джош Хоми е китарист, а не басист.

Дейв Грол пък е свирил на барабани в няколко албума на Queens of the Stone Age, включително в ...Like Clockwork от 2013 година.

Сподели.