Джос Уедън заснема допълнителна сцена за "Отмъстителите" две седмици преди световната премиера

Pinterest LinkedIn +

Само две седмици преди официалната премиера на дългоочаквания блокбъстър – "Отмъстителите" (The Avengers), режисьорът на продукцията – Джос Уедън и основния каст на филма заснеха изненадваща нова сцена. Според президента на Marvel, Кевин Фейдж, че допълнителната сцена е била нужна, заради епичните пропорции на продукцията, а снимките не е било възможно да бъдат направени с дубльори.

Верен на себе си, Фейдж споделя информация и около други, свързани със студиото новини. Според думите му, режисьорът Едгар Райт (Scott Pilgrim vs The World) ще се заеме със замисления от дълго време филм за Ant-man. Това ще е първият филм на Райт след Scott Pilgrim vs The World от 2010 и ще разказва за трансформацията на биохимика Ханк Пим в Ant-man – пострадал при експеримент учен, който може да общува и да контролира насекомите.

Президентът на Marvel коментира и евентуален конфликт между Marvel и Fox, тъй като Fox притежават правата за франчайза "Х-Мен" (X-Men), а в комплексната вселена на Marvel има герои, които биха могли да се появят както в споменатата поредица, така и в сюжетните линии засягащи Отмъстителите. Въпреки това, персонажи като Алената вещица (The Scarlet Witch) и извънземната раса Скрул, попадащи в сивата зона са малко и сблъсък на интереси е малко вероятен.

"Отмъстителите" тръгва по кината на 4 май, а в главните роли ще видим Робърт Дауни мл., Крис Хемсуърт, Самюел Джаксън, Скарлет Йохансон, Крис Еванс, Джеръми Ренър и др.

Сподели.