Джордж Клуни изпълнява мокри поръчки, залюби проститутка

Pinterest LinkedIn +

Холивудският секссимвол Джордж Клуни (George Clooney) е професионален наемен убиец с добро сърце в най-новия проект на режисьора Антон Корбин (Anton Corbijn).

Работното име на лентата е "A Very Private Gentleman", а тандемът ще работи заедно за втори път след успеха на филма "Control" от 2007 г.

Продукцията е дело на Focus Features, а върху сценария работи Роуън Джофи (Rowan Joffe), който е в основата на хита "28 weeks Later".


Always a gentleman...

Сюжетът разказва за убиец, по прякор Mr Baby, който се представя за художник-минитюарист. Той се скрива в малък италиански град, подготвящ последната си задача, но там нарушава основното си правило - "никакво емоционално обвързване", след като се влюбва в местна проститутка.

Филмът ще бъде адаптация по едноименната новела на Мартин Буут (Martin Booth). Снимките започват в Италия в края на лятото на 2009 г.

Сподели.

Относно автора

Avtora.com е създаден през 2001 г. като поддържаща медия на популярния по това време клуб О!Шипка. Впоследствие платформата променя своя фокус и от музикален сайт разширява темите и начина за доставка на съдържание.