Джони Деп в тройка с две манекенки в новия клип на Мерилин Менсън (видео 18+)

Pinterest LinkedIn +

Актьорът Джони Деп е главният герой в най-новото видео "KILL4ME" на Мерилин Менсън. Песента е част от десетия албум на шок рокера, озаглавен "Heaven Upside Down", който излезе през октомври.

Не по-малко скандалният Деп и преди се е снимал в клип на Менсън − към песента "SAY10".

Във видеото към "KILL4ME", което за два дни събра над милион и половина гледания в YouTube, се разиграва сюжет, при който в крайна сметка Карибският пират попада в обятията на две сексапилни жени. В оргията с Деп участват моделите Джослин Биндър и Бейли Коупертуейт.

Текстът на песента също е доста провокативен, в припева се чуват реплики като "Би ли убила за мен?" и "Не може да ме целуваш, освен ако не убиеш за мен".

Самият Менсън коментира текста си така: "Някой може да си помисли, че "Би ли убила за мен?" е въпрос. По-скоро това е завоалирана заплаха. Ултиматум. По принцип не обичам да задавам въпроси в песните си, защото това ме кара да изглеждам несигурен, а аз не се чувствам такъв. Харесва ми да казвам на хората как се чувствам и може да искам те да ми задават въпроси във връзка с това, но нямам намерение да отговарям на въпроси. По-скоро е нещо като писмо, на което някой ще отговори, да кажем".

Ето и видеото:


Сподели.