Джон Сноу и Денерис с интимна сцена. Социалните мрежи избухнаха! (внимание - спойлери)

Pinterest LinkedIn +

"Game of Thrones" винаги е бил сериал, провокиращ до крайност публиката и търсещ нейните граници на приемане на провокациите.

Финалът на настоящия седми сезон на шоуто по HBO не прави изключение. В самия му край двама от най-популярните герои − Джон Сноу и Денерис Таргариен − преспаха един с друг.

Дотук нищо необичайно − това далеч не е първата провокативна еротична сцена в "Game of Trones" и никой не допуска, че ще е последната. Причината тя да предизвика толкова много дискусии е, че всъщност наследницата на династията Таргариен е леля на Сноу.

Така сцената предизвика истински взрив в социалните мрежи. Коментарите варират от "Искате да знаете колко е впечатляващ "Game of Thrones"? Те не само ни показаха инцест, но и ни накараха да го гледаме вторачени" до "Значи "Game of Thrones" ме научи да съм против инцест между близнаци, но този между леля и племенник е напълно нормален".

Мненията са полярни, но едно е сигурно − последният епизод на седми сезон е поставил абсолютен рекорд по гледаемост за сериала − неговата публика е била с 36% повече в сравнение с последната серия на шестия сезон.

Припомняме, че предстои още един сезон на сериала, който вероятно ще излезе през 2019 година.

Сподели.