Джина Стоева скочи от 3500 метра

Pinterest LinkedIn +

Попфолк певицата Джина Стоева скочи с парашут от 3500 метра в Приморско. В екстремното преживяване участва и състезателят от "Fort Boyard" - Сами Попов.

"Беше преживяване, което не мога да опиша с думи! Когато си на височина от 3500 метра, не мислиш за нищо и за никого, а само за предстоящото "летене". Скочих от самолета, който ни издигна на необходимата височина и около 50 секунди падах свободно със скорост около 240 км/час – невероятно е", коментира Джина Стоева.

"Нещо в корема ми се преобърна – не мога да ви го опиша, трябва да се преживее! После отворих парашута и вече усещах, че наистина летя, а не падам. Казаха ми, че истинско осъзнаване на скока може да се направи едва на втория път, защото първият път си много притеснен и напрегнат. Затова съм решена да повторя скока!" допълва попфолк изпълнителката.


Джина Стоева и Сами Попов преди екстремния скок от височина 3500 метра.

Парашутният скок на Джина Стоева е по покана на българският рекордьор с най-много скокове и вицешампион по скайсърфинг на Америка - Сами Попов. Попов, който е и режисьор-кинематограф е снимал клипове на изпълнителите Tina Turner, Jennifer Lopez, Destiny's Child, Metallica и други.

Сподели.