Джесика Браун Финдли от Downton Abbey е новата любов на Капитан Америка

Pinterest LinkedIn +

Британската актриса Джесика Браун Финдли, станала популярна с ролята си на Сибил Кроули в сериала Downton Abbey (Абатството Даунтън), ще изиграе главната женска роля в Captain America: The Winter Soldier.

Въпреки че все още няма подписан договор, актрисата е свободна за ролята, тъй като приключи с ангажиментите си към сериала, в който участва два сезона и част от третия.

За ролята бяха спрягани още имената на Емилия Кларк от Game of Thrones (Игра на тронове) и Имоджен Путс, които явно са изгубили в надпреварата.

В Captain America: The Winter Soldier Финдли ще си партнира с Крис Еванс (Chris Evans), който отново ще изиграе главната роля, както и със Самюел Джаксън (Samuel L. Jackson), Скарлет Йохансон (Scarlett Johansson), Антъни Маки (Antony Mackie) и др.

Предстои да бъдат обявени подробности за сюжета на филма, но е ясно, че действието ще се развива точно след случилото се в The Avengers (Отмъстителите), като според думите на Еванс във филма дори ще има част от изтритите сцени от блокбъстъра.

Снимките на Captain America: The Winter Soldier започват през март месец, а световната премиера на филма се очаква през април 2014 г.

Сподели.