Дженифър Лоурънс с изненадваща промяна в биографичната драма Joy

Pinterest LinkedIn +

Работата по следвaщата лента на хитовия режисьор Дейвид О‘Ръсел – Joy – започва през февруари 2015 г., като в нея централно участие ще вземе носителката на Оскар Дженифър Лоурънс.

В интервю О‘Ръсел споделя, че сюжетът е фокусиран върху историята на Джой Мангано (Дженифър Лоурънс) - самотна майка от Лонг Айлънд, която продава мопове за почистване по телевизията.

Животът ѝ се преобръща, когато продажбите на продукта ѝ удрят 18 000 в рамките само на 20 минути.

"Историята се развива през 80-те и 90-те и ще подходя по-музикално, отколкото когато и да било преди. Стремя се към неочакван филм, както за мен, така и за Дженифър. Става дума за жена... и какво се случва вътре в нея."

На въпроса, как историята на жена, продаваща мопове за почистване, се превръща във филм, режисьорът отговаря:

"Ако вникнеш вътре в някого, има друга история. Ако вникнеш вътре в нея и в хората около нея, и ако отидеш към друга точка за поднасяне на историята... Това е бягство. Да поемаме рискове, които не сме поемали преди. Това ще бъде много емоционален и наситен поглед към женските сърце и душа, когато тя (жената) става силна."

Премиерата на Joy е насрочена за 25-ти декември 2015 г. Очаква се заедно с Лоурънс на екрана да се изявят партньорите ѝ от Silver Linings Playbook (Наръчник на оптимиста) и American Hustle (Американска схема) – Брадли Купър и Робърт Де Ниро.

Сподели.