Дженифър Лопес става саблезъб тигър в "Ледена епоха 4"

Pinterest LinkedIn +

Следващата филмова роля на една от най-успешните латиноамериканки в съвременната ентъртейнмънт индустрия – Дженифър Лопес (Jennifer Lopez), ще я преобрази в праисторически представител на семейство котки и ще я постави в обкръжението на други такива, начело с мамутите Рей Романо и Queen Latifah, гигантският ленивец Джон Легуизамо и саблезъбият тигър Денис Лиъри.

Наред с Джеръми Ренър, Азиз Ансари, Уанда Сайкс и Кеке Палмър, 41-годишната актриса, поп звезда, моден дизайнер, продуцент и съдия в настоящия сезон на хитовото шоу American Idol е сред новите попълнения в актьорския състав на четвъртия филм от блокбъстър 3D анимираната поредица Ice Age - Ice Age: Continental Drift, чиято премиера е планирана за месец юли 2012 г.

Тя ще озвучи един от новите персонажи в Ice Age 4 - саблезъбата тигрица Шира, която става обект на любовни трепети от страна на единствения друг представител на същия животински вид в компанията на мамутите Ели и Мани - Диего (Денис Лиъри). Последният филм с Дженифър Лопес в главната роля, издаден на голям екран, е романтичната комедия от 2010 г. The Back-up Plan, чиято средна оценка според Metascore, базирана на 32 критически рецензии, е едва 34/100.


Сподели.