Дженифър Лопес e Лара Крофт в първия видеоклип с премиера в Twitter

Pinterest LinkedIn +

На 3 май, в 17:00 ч. българско време се състоя първата премиера на музикален видеоклип в Twitter. Става дума за видеото към новия сингъл на пуерториканското дуо Wisin & Yandel, Follow the Leader, в който участва холивудската звезда и мултиплатинена поп изпълнителка Дженифър Лопес.

Събитието се състоя именно в нейната страница в Twitter (@Jlo), следвана от малко над 6.4 млн. души, чийто брой се очакваше да нарасне чувствително след случилото се, тъй като и Лопес, и Wisin & Yandel, провеждат агресивна кампания във връзка с премиерата на Follow the Leader.

"Станете част от историята – последвайте ме в Twitter в четвъртък, за да станете свидетели на световната премиера на Follow the Leader", написа Лопес в страницата си във Facebook, наблюдавана от 12 млн. души, 360 000 от които обсъждат новините и събитията около 41-годишната американска звезда.

Тя е един от авторите на Follow the Leader и изпълнява главна роля във видеоклипа към парчето, заснет в Акапулко, Мексико, от домениканския филммейкър Джеси Тереро (режисьор  на Freelancers с Робърт Дениро и 50 Cent и видеоклипове Джил Скот, Daddy Yankee, Ludacris, Akon, Енрике Иглесиас, Шон Пол и др.).

По-рано тази година в Twitter се състоя и първият концертен стрийминг на живо, с който Tiesto промотира своето уеб шоу In the Booth.


Сподели.