Дженифър Анистън показва убийствените си крака за корицата на The Hollywood Reporter (Снимки)

Pinterest LinkedIn +

Дженифър Анистън не е номинирана за "Оскар" за ролята си в драмата Cake, но това изглежда не я притеснява ни най-малко. Актрисата е основен акцент във февруарския брой на The Hollywood Reporter и изглежда по-щастлива отвсякога.

В списанието тя споделя повече за предизвикателствата пред една 45-годишна актриса, за връзката си с актьора Джъстин Теру, както и за широко обсъжданите й взаимоотношения с Брад Пит.

"Не се чуваме всеки ден, но желаем само най-хубавите неща един за друг", споделя Анистън за своята бивша изгора и настояща на Анджелина Джоли и допълва: "Никой от нас не е направил грешна стъпка, сещате ли се какво имам предвид? Просто такива неща се случват. Само да можеше хората да спрат с всички глупости в стил сапунена опера. Няма никаква новина тук."

Дженифър и Брад Пит се разведоха преди цели 10 години, а от 2011 г. актрисата е с Теру, с когото са сгодени от август 2012 г.

"Той е най-приятният човек, до когото можеш да бъдеш. Чувства се толкова добре в тялото си. За пръв път се чувствам толкова добре с някой, както с всичките ми хомосексуални приятели."


Сподели.