Дженифър Анистън напуска Холивуд

Pinterest LinkedIn +

Почитателите на филмовата звезда Дженифър Анистън (Jennifer Aniston) имат сериозен повод за притеснения. Актрисата, нашумяла с участието си в хитовия сериал "Приятели", изненадващо заяви, че възнамерява да напусне Холивуд.

Тя разкри, че отдавна мечтае да живее някъде, където "на никой няма да му пука за нея", тъй като й е писнало да бъде преследвана от папараци и фенове във всеки миг, в който се появи някъде извън дома си.


И сами желаем да не ни е грижа за нея, но просто не се получава..

"Определено искам да живея някъде много далеч оттук, някъде, където никой не ме познава, а дори и да не е така, просто да не му пука за мен", коментира актрисата пред английското издание на "Elle". 

"В последно време мечтата ми е просто да избягам и да се върна към нормалния живот. Предполагам, че снимките и киното ще ми липсват за известно време, но с всичко се свиква", добавя тя. 

Преди време звездата призна, че има огромно желание да стане майка, но претрупаното й с ангажименти бъдеще не й позволява да прибегне до този ход. Aнистън все още има връзка с музиканта Джон Майер (John Meyer), въпреки безбройните слухове за раздялата им.

Сподели.