Джейсън Стейтъм идва до дни в София, обяви изискванията за престоя си

Pinterest LinkedIn +

Една от най-големите звезди в екшън жанра - Джейсън Стейтъм (Jason Statham) ще пристигне до броени дни в България за снимките на The Expendables 2. Както подобава на величие от такъв ранг в киното, британецът има доста сериозни условия към организаторите на престоя му у нас.

Сред най-любопитните изисквания на актьора, нашумял със заглавия като "Огън в кръвта" (Crank) и "Две димящи дула" (Lock, Stock and Two Smoking Barrels ) са да отседне в луксозна хасиенда с всички екстри, обзаведена по последен писък на модата, в която да разполага с личен майстор на гурме кухнята, както и с две дами, които да се занимават с... душевната и физическата му кондиция.

Наскоро пък, от "Ню Бояна" разкриха и, че всички звезди в предстоящото продължение на The Expendables ще разполагат и с не по-малко луксозни каравани със сателитна телевизия, позлатени вани, масажни столове и т.н.

От няколко дни се засилиха и слуховете, че Стейтъм си търси имот у нас, като е готов да заплати солидна сума, за да притежава такъв от най-високо качество у нас, но тази информация все още не е потвърдена от самия актьор.

Иначе се очаква реализацията на продукцията да стартира в края на септември, като все още чакаме появата на главните действащи лица в каста.

Макар да е ясно, че сред тях са Силвестър Сталоун (Sylvester Stallone), Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger), Мики Рурк (Mickey Rourke), Брус Уилис (Bruce Willis), Чък Норис (Chuck Norris), Джет Ли, Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), Питър Уелър (Peter Weller), нашумял с "Робокоп", без да включваме и режисьора на филма - Саймън Уест (Simon West), остава въпросителната кои от тях ще видим на снимките в София. Както е известно, освен в България, The Expendables 2 ще използва като локация и Калифорния, и Китай. 

Сподели.