Арнолд Шварценегер и Брус Уилис официално в София за The Expendables 2

Pinterest LinkedIn +

Въпреки че новината се знаеше от няколко месеца, от Millenium Films официално потвърдиха, че към актьорския състав на The Expendables 2 се присъединяват големите звезди Арнолд Шварценегер (Arnold Schwarzenegger) и Брус Уилис (Bruce Willis), като последният ще се превъплъти в една от отрицателните роли.

Продължението ще стартира снимки в София в края на септември, като от "Ню Бояна" разкриха, че в битката за локация столицата ни е надделяла в конкуренцията на Будапеща и Прага.

Въпреки че в Чехия и Унгария са въведени значителни финансови облекчения при направата на филми, се оказало, че реализацията в България ще излезе значително по-евтино. След като приключат снимките у нас, екипът на The Expendables 2 ще се пренесе в Калифорния, а по-късно и в Китай.

Добрата новина за родните киномани е, че продуцентите ще разчитат на повечето звезди от първата част, като в ролите ще видим и не по-малко легендарни имена от Шварценегер и Брус Уилис като Мики Рурк (Mickey Rourke), Долф Лундгрен (Dolph Lundgren), Джейсън Стейтъм (Jason Statham), Жан-Клод Ван Дам (Jean-Claude Van Damme), Чък Норис (Chuck Norris), Питър Уелър (Peter Weller), Силвестър Сталоун (Sylvestre Stallone) и др.

По непотвърдена информация, продукцията ще разполага с бюджет от 45 млн. долара, а сред изпълнителните продуценти ще е и самият Слай. Все още няма яснота къде ще бъдат настанени режисьорът Саймън Уест (Simon West) и звездите от каста, като се знае само, че за снимките те ще разполагат със свръхлуксозни каравани, в които да отдъхват, с екстри като на петзвезден хотел - сателитна телевизия, позлатени вани, масажни столове и т.н.

Официално, The Expendables 2 ще тръгне по световните киноекрани от 17 август 2012 година, но на първо време вниманието ни ще е насочено най-вече към появата в София на любимите ни екшън звезди.


Сподели.