Джеймс Марсдън е супер секси в смокинг за Los Angeles Confidential (Снимки и видео)

Pinterest LinkedIn +

Той изглежда уникално за своите 41 години, баща е на три деца и е един от най-талантливите актьори на своето време. Той е Джеймс Марсдън (James Marsden).

"Красавецът на Холивуд", както го определят мнозина, споделя за най-новия брой на изданието дали все още изпитва страст към актьорската професия, дразни ли го, че доста често е в ролята на празноглавия красавец и какво означава за него участието в X-Men.

Джеймс започва кариерата си през 1993 г., виждали сме го във филми като емблематичната романтична драма The Notebook, мюзикъла Hairspray и трилъра Straw Dogs. Американецът притежава завиден талант, но дали все още изпитва искрена страст към актьорството?

"Винаги съм имитирал странни акценти или съм играл разични комедийни сценки – това беше най-доброто за мен. Никога не съм мислил да се занимавам с финанси или да продавам застраховки. Чувствах се като аусайдер, защото в Оклахома не можеш да си изкарваш прехраната като актьор. Когато бях на 19, просто реших да напусна училище, да се преместя в Лос Анджелис и да се пробвам."


Не може да се отрече, че годините му отиват.

"Когато бях по-млад, винаги ме избираха за ролята на привлекателния младеж. За мен това беше окей, но тогава бях на 19. Това ми помогна да си намеря работа. Освен тези дадености исках да покажа, че имам повече умения, повече талант. Никога не съм се мислил за най-готиния в училище, защото не бях такъв. По-скоро виждам себе си като по-малкия глупав брат на Джеймс Бонд, а не като самия Бонд."


Може да се каже, че участието на Джеймс в култовата поредица X-Men го изстреля на върха.

"Без съмнение, тази роля ме изкачи на едно ново ниво, но никога не съм чувствал, че съм показал всичко, на което съм способен. Извън X-Men исках да покажа, че мога да бъда добър и в комедиите. Нещо като: Уау, освен да се присмива на себе си, той може и да пее (говори за Enchanted). По-късно дойде и предложението за Hairspray."


Наскоро стана ясно, че Джеймс ще замести Пол Уокър във филма The Best of Me. 40-годишният актьор загина трагично на 30 ноември 2013 г. в автомобилна катастрофа.

"За мен е чест да приема тази роля."


Сподели.