Джеймс Кордън облече дамско бельо за блестяща имитация на Lemonade на Beyonce

Pinterest LinkedIn +

Джеймс Кордън е известен със своите комедийни превъплъщения, а за поредното той влиза в образа на поп дивата Beyonce. Водещият на шоуто Late Late Show записа монологът си, откриващ поредния му епизод, в стила на новия албум на певицата Lemonade. Напълно вписващ се в атмосферата на визуалното творчество на Beyonce, вариантът на Джеймс – Lemonjames, е истинска наслада за тези с добро чувство за хумор, защото когато Джеймс влиза във ваната нещата стават страшнички. Той пресъздава и едни от най-сексапилните визии на изпълнителката – от изисканото черно бельо до жълт тоалет, в който разбива на пух и прах няколко стари телевизора.

Джеймс Кордън е известен със своите комедийни превъплъщения, а за поредното той влиза в образа на поп дивата Beyonce. Водещият на шоуто Late Late Show записа монологът си, откриващ поредния му епизод, в стила на новия албум на певицата Lemonade.

Напълно вписващ се в атмосферата на визуалното творчество на Beyonce, вариантът на Джеймс – Lemonjames, е истинска наслада за тези с добро чувство за хумор, защото когато Джеймс влиза във ваната нещата стават страшнички. Той пресъздава едни от най-сексапилните визии на изпълнителката – от изисканото черно бельо до жълт тоалет, в който разбива на пух и прах няколко стари телевизори.


Сподели.