Джеймс Франко подготвя два филма, базирани на томове с поезия

Pinterest LinkedIn +

През последните няколко години Джеймс Франко (James Franco) става все по-търсен актьор, а и започнатите от самия него инициативи не намаляват. Участвайки в множество комедии, драма, сериали и комбинирайки всичко това с висшето образование, което започна, Франко е една от най-популярните звезди в Холивуд.

Последните два проекта, започнати от Джеймс Франко, се базират на няколко тома с поезия. Първият филм, основаващ се на публикуваната през 1983 г. книга – Tar, ще включва освен актьора от "127 часа" (127 Hours), също Мила Кунис (Mila Kunis) и Джесика Частейн (Jessica Chastain). За лентата Франко е избрал 10 режисьора от Училището по изкуства "Тиш" към Нюйоркския университет, като всеки от тях ще оглавява отделен сегмент от филма.

Вторият филм е адаптация по Black Dog, Red Dog на Стивън Добинс, като за актьорския състав Джеймс Франко е ангажирал Упи Голдбърг (Whoopi Goldberg), Оливия Уайлд (Olivia Wilde), Клои Севини (Chloe Sevigny) и др. Black Dog, Red Dog е все още незавършен, Tar е готов и се очаква да дебютира на филмовия фестивал в Торонто през септември.

Сподели.