Джеймс Бонд и Индиана Джоунс в тежка битка с извънземни в Cowboys and Aliens (Видео)

Pinterest LinkedIn +

В мрежата най-сетне се появи официалният трейлър на фентъзи трилъра "Каубои и извънземни"(Cowboys and Aliens) на режисьора Джон Фавро (Jon Favreau), познат от поредицата Iron Man.

Както и досега, той е заложил на редица популярни имена, сред които ярко се открояват Харисън Форд (Harrison Ford), Сам Рокуел, Оливия Уайлд (Olivia Wilde) от “Доктор Хаус” и Даниъл Крейг (Daniel Craig).

Последният има нелеката задача с изпълнението си да се опита да избяга от образа на Джеймс Бонд, с когото напоследък го свързват киноманите.


Tова е тандем - Джеймс Бонд и Индиана Джоунс в пакет...

Тук той е в персонажа на загадъчен мъж, който се събужда в запустяло градче в Аризона, без каквито и да е спомени и само с една мистериозна гривна на ръка.

Скоро героят ще трябва да се изправи не само срещу негостоприемните жители, но и срещу зловеща неочаквана сила, заплашваща да помете всичко наоколо.


A за привкус и горещата "13" от "Доктор Хаус"...

Впечатление прави и наличието на Деймън Линделоф (Damon Lindelof) сред сценаристите – това е същият този Линделоф, който създаде хитовата тв сага „Изгубени”. Официалната дата за премиерата на филма е на 29 юли следващата година, в България идва около 10 дни по-късно.

  • Виж снимки от филма, постери и трейлър!

  • Get the Flash Player to see this player.
Сподели.