Джъстин Тимбърлейк се издига, предложиха му роля в новия филм на братя Коен

Pinterest LinkedIn +

Макар новият филм на Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) – "Дилъри на време" (In Time) да се появи на екран преди броени дни, то пред поп звездата вече има предложение и за нова изява в света на седмото изкуство.

То е не от кой да е, а от може би най-прочутия режисьорски тандем в последните години – братя Коен. Новият проект е озаглавен Inside Llewyn Davis и ще е посветен на няколко музиканти от Ню Йорк от 60-те години на миналия век.

Ролята на главния герой, чийто прототип е реално съществувал изпълнител на име Дейв ван Ронк, ще бъде изпълнена от Оскар Айзък, който за последно гледахме в трилъра Drive.

Тимбърлейк пък ще изиграе негов приятел и колега на име Джим, за когото се посочва, че ще е сред ключовите персонажи в лентата. Той ще си партнира с голямата надежда на Холивуд в последните години Кери Мълиган, изпълняваща ролята на негова съпруга.

За поп звездата това ще е седми по-значителен филм в кариерата му след Alpha Dog, Black Snake Moan, The Social Network, Bad Teacher, Friends with Benefits и In Time. 

Сподели.