Джъстин Тимбърлейк и Джеф Бриджес покоряват Боливуд в тандем

Pinterest LinkedIn +

Джъстин Тимбърлейк (Justin Timberlake) е звездата в най-новия проект на индийската компания Anchor Bay - "The Open Road". Във филма той си партнира с утвърдени имена в света на киното като четири пъти номинирания за Оскар Джеф Бриджес (Jeff Bridges) и Хари Дийн Стентън (Harry Dean Stanton).

Aктьорският състав на драмата се допълва от бившия съпруг на Джулия Робъртс - Лайл Ловет и Кейт Мара. Режисьор и сценарист на продукцията е Майкъл Мередит (Michael Meredith), който има едва един филм зад гърба си - "Three Days of Rain" от 2003 г.

Сюжетът разказва историята на младо момче - син на бейзболна легенда, което предприема рисковано пътуване с баща си, по време на което успява да го опознае истински.


Джъстин в кадър от "Alpha Dog", в който си партнира със звездата от "Доктор Хаус" Оливия Уайлд

Любопитен факт е, че един от продуцентите на филма е култовият германски режисьор Вим Вендерс (Wim Wenders), който наскоро гостува в България.

С участието си в лентата пък Тимбърлейк затвърждава намерението си да се утвърди освен като музикант, и като актьор. Той е участвал в над 10 филма досега, а също така се изявява и като кино продуцент.

Сподели.