Джъстин Тимбърлейк - гост на корицата на списание Ритъм

Pinterest LinkedIn +

Обявен за "Най-сексапилният млад мъж на планетата" Джъстин Тимбърлейк е основен гост на новия брой 108-ми поред на списание Ритъм. В списанието Ще прочетете подробности за него като човек и музикант, за какво съжалява и за какво не и детайли около живота му в работата и извън нея.

Отново има подарък в списанието, този път приятна изненада за любителите на българската класика в популярната музика. Очаква ги DVD Антология на Щурците.

Броят е придружен още от 32-страничното приложение “Ревю селекция" с над 60 ревюта на актуални албуми и DVD-та, както и ProTechnica – 16 страници, ориентирани към професионалистите в областта на саунд технологиите.

Други акценти в новия брой са екзклузивни интервюта и актуални материали за гей-поп суперсензацията Сизър Систърс, най-голямата готик рок група днес – Ивънесънс, новоизлюпената фешън и ар-енд-би икона Фърги.

Можете да прочетете още какво се случва със електронния суперпродуцент Оукънфолд, къде отидоха несметните богатсва на Майкъл Джексън, кой живее в главата на може би най-влиятелния музикален продуцент през последните няколко години – Фарел Уилямс.

Повече инфо на адрес: www.rhythm.bg

Сподели.