Джъстин Бийбър на съд за бащинство, направил бебето "в крачка" след концерт в Ел Ей

Pinterest LinkedIn +

Джъстин Бийбър има син на тримесечна възраст, но все още не го е припознал и не е поел (финансов) ангажимент да се грижи за него. Или поне това твърди 20-годишната Марая Ийтър, завеждайки дело срещу 17-годишния поп идол, който от началото на годината има връзка с 19-годишната Селена Гомес.

Във внесения в съда иск, тя е описала в подробности срещата си с Бийбър на 25 октомври 2010 г. зад кулисите на Staples Center непосредствено след шоуто му в известния театър, твърдейки, че двамата са почувствали силно взаимно привличане и са започнали да се целуват без изобщо да се познават, след което са отишли в гримьорната му по негова покана.

Както може да се предположи от естеството на претенциите й към Бийбър, отнасящи се до генетичния материал на новородения Тристън, контактът между двамата е приключил със сексуален акт. Тогава номинираният за Grammy канадски изпълнител е бил 16-годишен.

"Когато осъзнах, че съм бременна и нося детето на Джъстин Бийбър, направих опити да се свържа с него чрез агентите му, но така и не получих обаждане от тях... На 6 юли 2011 г. – точно 36 седмици и два дни след като правих секс с него, родих първородния си син. Възпроизвеждайки фактите, не съществува вероятност друг мъж да е баща на моето дете. Затова съм убедена, че той е син на Джъстин Бийбър", обяснява тъжителката.

Първият коментар относно обвинението от страна на представителите на звездата гласи: "Без все още да сме се запознали с документите по делото, можем да квалифицираме твърденията на ищеца като изфабрикувани, зловредни, клеветнически и откровено неверни. Ще използваме всички възможни законови средства, за да реабилитираме Джъстин и да го защитим от тези обвинения".

На 1 ноември Джъстин Бийбър издаде дългосвирещ запис с коледни песни, Under the Mistletoe, който най-вероятно ще оглави официалната американска класация за албуми в седмицата 7-14 ноември. Видеоклипът към пилотния сингъл от проекта, Mistletoe, е на любовна тема и включва сцена, в която Бийбър се целува с приятелката си. За 2 седмици клипът генерира близо 30 млн. импресии.

Сподели.