Джъд Лоу се присъединява към Queen of the Desert на Вернер Херцог

Pinterest LinkedIn +

Британският актьор Джъд Лоу (Jude Law), който последно участва във филмовата адаптация на Anna Karenina (Анна Каренина), е поредната звезда в актьорския състав на Queen of the Desert на режисьора Вернер Херцог (Werner Herzog).

Лоу се присъединява към вече потвърдилите Робърт Патинсън (Robert Pattinson) и Наоми Уотс (Naomi Watts), които ще се превъплътят в ролите на Лорънс Арабски и Гертруд Бел.

Историята в Queen of the Desert се фокусира върху живота на Бел, пътешественичка, археоложка и писателка, която в началото на 20-ти век спомага за извоюването на независимост на Ирак и Йордания и коронясването на първите им крале.

Предстои да бъдат обявени подробности за ролята на Джъд Лоу, което вероятно ще стане преди началото на снимките през март 2013 г.

Междувременно актьорът ще озвучава ролята на отрицателния герой Pitch в анимацията Rise of the Guardians (Чудната петорка), която излиза след няколко седмици, както и ще участва в новия филм на Уес Андерсън (Wes Anderson) - Grand Budapest Hotel.

Сподели.