DJ Maldini от Bad Company пристига за фестивала "Chronic Vibez"

Pinterest LinkedIn +

Британският музикант DJ Maldini от формацията Bad Company ще пристигне у нас за предстоящия фестивал "Chronic Vibez". В събитието на 6 декември в столичния Парти център "4 км" ще се изяви и сръбският реге изпълнител Hornsman Coyote.

Първото издание на "Chronic Vibez" ще се проведе в трите зали на столичното заведение и ще посрещне артисти от Великобритания, Сърбия и България, обединявайки стиловете реге, дръм енд бейс и брейкбийт.

От българска страна във форума ще вземат участие Root Souljah, Мерудия и Jahmmi Youth. Сред останалите родни музиканти в "Chronic Vibez" са DJ P6U, Zafayah, James Bongg и други.

DJ Maldini - част от популярната британска формация Bad Company, участва на големи международни форуми като "Exit" в Сърбия, "Ten Days Of Techno" в Белгия и други.

Сръбският реге изпълнител Hornsman Coyote има 7 издадени албума с формацията Eyesburn. Бил е подгряващ артист на европейското турне на Soulfly и работил с продуценти като Jerry Lions, Ras Muffet, Jah Works, Paco Ten, Kris Naphtali и други.

Електронни билети за концерта "Chronic Vibez" могат да се закупят чрез разплащане с кредитна/дебитна карта директно от сайта на Ticketstream Bulgaria. Закупените по този начин билети могат да се разпечатат на обикновен принтер.

Стандартни билети за събитието се предлагат и в
местата за продажба на билети Ticketstream Bulgaria, включително магазините на Office 1 Superstore, магазина на М-тел в столичните Централни хали, магазина на М-тел в Mall Of Sofia на бул. "Стамболийски", магазина на М-Тел на площад "Славейков", както и веригата магазини "На Тъмно".

Сподели.